Ons Team

Ferd Weijenborg

Huisarts

Ik ben inmiddels 26 jaar huisarts en nog steeds met veel plezier werkzaam in Leiden. In dit beroep is geen dag hetzelfde. Ik zie patienten van jong tot oud, met grote of kleine problemen en probeer aan te sluiten bij de gedachtenwereld van de patient om hen zo goed mogelijk te helpen. Het blijft heel bijzonder dat ik als huisarts zo in iemands persoonlijk leven mag treden. Buiten het werk ben ik vooral een actief sporter of lees ik een boek, of ben ik natuurlijk thuis bij mijn vrouw. Onze twee kinderen zijn inmiddels het huis uit. 

Aanwezig op: Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Liselotte Wijsman

Huisarts

Sinds 2020 werk ik met veel plezier als huisarts. Ik houd van persoonsgerichte zorg en laagdrempelig contact, om samen met u tot een goede aanpak te komen. Ik ben opgeleid aan de Universiteit Leiden. Vervolgens heb ik eerst promotieonderzoek gedaan naar hartschade in relatie tot het ontstaan van dementie. Daarna ben ik werkzaam geweest als arts-assistent bij de interne geneeskunde en de psychiatrie. Ik ben in het begin op donderdag in de praktijk werkzaam en kijk er erg naar uit om u in onze praktijk te ontvangen.

Aanwezig op: Dinsdag en donderdag 

 

Emmy Snippe

Assistente

Hallo, Ik ben Emmy Snippe, meer dan 30 jaar doktersassistente en dat doe ik met veel plezier. Ik ervaar de band die ik met veel mensen in de praktijk heb opgebouwd als zeer waardevol en het geeft mij ook voldoening hen te helpen met hun klachten. Dat kan telefonisch zijn maar ik doe ook zelf spreekuur voor uitstrijkjes, wondbehandeling en allerlei andere zaken. In mijn vrije tijd wandel ik graag of ben ik lekker thuis met mijn man en twee dochters.

Aanwezig op: Maandag en dinsdag

Angela Koelewijn

Assistente

Wat ik het mooie vind aan assistente zijn is dat ik mensen kan helpen met hun gezondheid. Ik ben meestal de eerste die het verhaal van de patiënt hoort en ik beoordeel dan wat voor die persoon een vervolgstap kan zijn, bijv een (telefonische) afspraak met de huisarts. Ook vind ik het leuk om mijn eigen spreekuren te houden om zo nog directer met de zorg voor de patiënten bezig te zijn. Naast de gewone assistente taken ben ik extra opgeleid om wonden te behandelen of eerste hulp te bieden bij kleine verwondingen. Zo is iedere dag weer anders en hoop ik echt iets voor de mensen te kunnen betekenen. Thuis bij mijn man en kinderen kan ik mij opladen en verder houd ik van motorrijden en (heavy metal) muziek.

Aanwezig op: Woensdag, donderdag en vrijdag

Astrid van Elsäcker

POH-S / Praktijkmanager

Aanwezig op: Woensdagmiddag en vrijdag

Lenneke van der Kamp

POH GGZ

Aanwezig op: Dinsdag en donderdag

Marike Hassefras

POH GGZ

Aanwezig op: Maandag en donderdag

Angela Wolfert

POH GGZ

Aanwezig op: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

nl_NLNederlands